Topdag

Het is half één in de nacht. Ik heb een paar biertjes op. Misschien is het niet verstandig om nu mijn blog te schrijven, maar ik heb daar nog even zin in. In de niet-mechanische luchtventilatie van deze ecologische houtskeletwoning, rommelt af en toe een windvlaag. Ik zit aan mijn keukentafel achter de Ipad en nip aan mijn thee. Aan de overkant brandt nog licht. De buurman spookt nog rond in zijn huis, maar verder is het donker in de wijk. De tijd van de kerstverlichting is voorbij.
Ik ben net thuis, terug van de kroeg en van de politieke markt. Zo noemen we in Almere de wekelijkse vergadercarrousel van de Gemeenteraad. Geniaal en uniek Almeers systeem, dat deze maand tien jaar bestaat. Gisterenavond gaf de Raad zijn zegen aan onze marketingaanpak met het motto ‘Almere houdt van jou’. Daar was een jaar voorbereiding aan vooraf gegaan, dus de goede afloop moesten we vieren bij Anno op de Grote Markt. We sloegen elkaar op de schouders en maakten meteen weer nieuwe plannen. De stemming was uitgelaten.
Nu hier aan de keukentafel ebt de opwinding weg en kom ik weer tot rust. De vermoeidheid en slaap krijgen nu de overhand. Het voelt niet dat ik deze blog nog tot een goed einde ga brengen. Wat ik wil vertellen is dat er dagen zijn waarop alles op zijn plaats valt. Dat gebeurtenissen zich op een prettige manier aaneenrijgen. Dat er erkenning en waardering is voor je werk. En in teamverband zijn dat hartverwarmende ervaringen. Een topdag die niet lang genoeg kan duren en daarom schrijf ik het allemaal nog even op voordat ik naar bed ga. En als ik dit nu meteen publiceer, kan ik morgen uitslapen.

Dit bericht is geplaatst in communicatie en getagd , , . Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.