Service

Na mijn blog van gisteren over de theaterbonnen van DeLaMar, schreef iemand: ‘Die procedure staat precies zo beschreven in het mapje waar de bonnen in verpakt zijn. Je had je een telefoongesprek kunnen besparen.’ Dat heb ik even gecontroleerd en dat klopt. Ik had dat allemaal niet gelezen.
De beste reactie kwam van DeLaMar zelf. Suzanne van Customer Services DeLaMar schreef mij: ‘Wij ontvingen uw bericht via uw blog (…). Wat vervelend te horen dat u niet goed te woord bent gestaan door ons call centre. Onze excuses hiervoor. Wij zien dat er op 20 april een boeking staat (…) U kunt bij hoge uitzondering de cadeaubonnen dan meenemen naar ons theater en aan de kassa met de bonnen betalen, want wij denken dat dit in uw situatie de beste oplossing is. (…)’
Ik heb onmiddellijk gemaild hoe blij ik was met deze service en dat ik deze hoge uitzondering zeer kon waarderen. Ik moest alleen wel wat rechtzetten. In mijn blog van gisteren had ik van de telefoniste een karikatuur gemaakt. In werkelijkheid viel dat wel mee en ben ik eigenlijk zelf geen leuke klant.
Overigens blijf ik dezelfde mening toegedaan over de procedure. Ik hoop dat DeLaMar van deze uitzondering een regel maakt en ook andere klanten deze service zal bieden. Af en toe zal het dan voorkomen dat het theater met de plaatsbewijzen blijft zitten, maar het scheelt een hoop gedoe voor de klant. De vraag is altijd: organiseer je op basis van angst of op basis van vertrouwen.
Om te zorgen dat ook deze blog weer door het DeLaMar theater wordt opgemerkt zal ik de naam weer volledig op Twitter en Facebook gebruiken, met een ‘hoera voor de service van DeLaMar’. Ik heb weer helemaal zin in de voorstelling.

Dit bericht is geplaatst in communicatie en getagd , , . Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.